М. М.
Lily Donaldson
Goelia Travel Collection Winter 2012
Hayden Williams
10 MAGAZINE WINTER/SPRING 12.13
Candice Swanepoel
Ph: Gregory Harris
Неймовірний Ед Вествік
Ashton Kutcher & Mila Kunis
зимова казка <3
в очікуванні дива...
Одрі Хепберн і Мерлін Монро в ілюстраціях Hayden Williams
Мілла Йовович (Milla Jovovich) 1990 рік
Час зимових забав! http://bit.ly/Zjz27Q
TM masculan Сайт російського представництва компанії masculan. |
Gold dress
Чоботи Givenchy
Nina Dobrev and Ian Somerhalder
дітки<3
Ед Вэствик
Штрудель з сирного тіста (без яєць) з двома начинками - з маку і горіхово-яблучної
Інгредієнти:
Для тіста:
400 гр.сиру (у мене був 10-15%),
200 гр. вершкового масла, (обов'язково холодне, натерти на тертці),
5 ст. л. цукру,
400 гр. борошна, і для роботи.
Для начинки №1:
2 очищених середніх яблука,
50 гр. чорносливу,
50 гр. кураги,
100 гр. подрібнених (не дрібно) волоських горіхів,
терта цедра з половинки лимона,
1 плитка молочного шоколаду,
50 гр. вершкового масла,
50 гр. подрібненого мигдалю (як борошно),
0, 5 ч. л. кориці
Для начинки № 2:
200 гр. перемеленого маку,
200 мл. молока,
120 гр. цукру,
50 гр. вершкового масла,
100 гр. родзинок,
терта цедра з половинки лимона,
0.5 ч. л. ваніліну,
щіпка кориці і мускатного горіха.
Для змазування:
1 жовток змішати з 2 ст. л. молока.
Цукрова пудра.
Спосіб приготування:
1 За 12-24 години можна більше приготуємо тісто. Для цього міксером перемішати масло, сир і цукор. Додати борошно і перемішати до утворення однорідного і дуже м'якого тіста. Далі викласти тісто на робочу поверхню, щедро посипаний борошном, замісити м'яке тісто.
2 Готове тісто розділити на 4 частини. Сформувати з шматочків тіста невеликі плоскі прямокутники і загорнути кожен харчовою плівкою і відправляємо в холодильник.
3 Для макової начинки:мак змолоти.Родзинки обдати окропом і відкинути на сито. Молоко, цукор і нагріти масло в каструльці, не доводити до кипіння, злегка нагріти, зменшити вогонь до низького, додати мелений мак і перемішувати, поки він повністю не вбере всю рідину і маса стане як каша. Зняти з вогню, додати родзинки, ванілін, терту цедру лимона, перемішати і остудити.
4 Яблука порізати кубиками. Курагу і чорнослив обдати окропом, також відкинути на сито, і після подрібнити, горіхи волоські перемолоти, але не дрібно, а мигдаль можна змолоти до стану борошна. Шоколад розтопити разом з маслом і все це разом перемішати, додати терту цедру і прянощі. Гарненько ще раз перемішати.
5 Заздалегідь нагріємо духовку до 180 гр.
Дістаємо один шматочок тіста. Далі розгортаємо його в пласт товщиною 2-3 мм, щедро посипати борошном. І на 1\4 частину викладаємо 0, 5 начинку з маку, загнувши всередину краю, у вигляді рулету.
6 Другу начинку укладаємо точно також, тільки попередньо посипавши четверту частину меленим мигдалем, якщо яблука в начинці дадуть сік, то мигдаль все вбере в себе, і не сік з Штруделя при розрізанні не буде розтікатися.
7 Викладаємо на деко і змащуємо яйцем. Випікаємо при 180 гр.30-35 хвилин.
Автор рецепта - Yandolina Alina
Heart ring <3
neon color
Човники Alexander Terekhov
День народження Bon Appetit
Сьогодні нам виповнюється 1 рік і у нас для вас є подарунок - кращий кулінарний помічник для iPhone!
Скачивайте, готуйте і залишайтеся з нами! Bon Appetit!
https://itunes.apple.com/ru/app/recepty-bon-appetit/i..
Keira Knightley
Allure Magazine December 2012
Немає коментарів:
Дописати коментар