понеділок, 23 червня 2014 р.

М. М.

М. М.



Lily Donaldson


Goelia Travel Collection Winter 2012


Hayden Williams



10 MAGAZINE WINTER/SPRING 12.13


Candice Swanepoel
Ph: Gregory Harris


Неймовірний Ед Вествік



Ashton Kutcher & Mila Kunis



зимова казка <3



в очікуванні дива...



Одрі Хепберн і Мерлін Монро в ілюстраціях Hayden Williams



Мілла Йовович (Milla Jovovich) 1990 рік



Час зимових забав! http://bit.ly/Zjz27Q

TM masculan
Сайт російського представництва компанії masculan.


Gold dress



Чоботи Givenchy



Nina Dobrev and Ian Somerhalder



дітки<3



Ед Вэствик



Штрудель з сирного тіста (без яєць) з двома начинками - з маку і горіхово-яблучної



Інгредієнти:
Для тіста:
400 гр.сиру (у мене був 10-15%),
200 гр. вершкового масла, (обов'язково холодне, натерти на тертці),
5 ст. л. цукру,
400 гр. борошна, і для роботи.

Для начинки №1:
2 очищених середніх яблука,
50 гр. чорносливу,
50 гр. кураги,
100 гр. подрібнених (не дрібно) волоських горіхів,
терта цедра з половинки лимона,
1 плитка молочного шоколаду,
50 гр. вершкового масла,
50 гр. подрібненого мигдалю (як борошно),
0, 5 ч. л. кориці

Для начинки № 2:
200 гр. перемеленого маку,
200 мл. молока,
120 гр. цукру,
50 гр. вершкового масла,
100 гр. родзинок,
терта цедра з половинки лимона,
0.5 ч. л. ваніліну,
щіпка кориці і мускатного горіха.

Для змазування:
1 жовток змішати з 2 ст. л. молока.
Цукрова пудра.

Спосіб приготування:
1 За 12-24 години можна більше приготуємо тісто. Для цього міксером перемішати масло, сир і цукор. Додати борошно і перемішати до утворення однорідного і дуже м'якого тіста. Далі викласти тісто на робочу поверхню, щедро посипаний борошном, замісити м'яке тісто.
2 Готове тісто розділити на 4 частини. Сформувати з шматочків тіста невеликі плоскі прямокутники і загорнути кожен харчовою плівкою і відправляємо в холодильник.
3 Для макової начинки:мак змолоти.Родзинки обдати окропом і відкинути на сито. Молоко, цукор і нагріти масло в каструльці, не доводити до кипіння, злегка нагріти, зменшити вогонь до низького, додати мелений мак і перемішувати, поки він повністю не вбере всю рідину і маса стане як каша. Зняти з вогню, додати родзинки, ванілін, терту цедру лимона, перемішати і остудити.
4 Яблука порізати кубиками. Курагу і чорнослив обдати окропом, також відкинути на сито, і після подрібнити, горіхи волоські перемолоти, але не дрібно, а мигдаль можна змолоти до стану борошна. Шоколад розтопити разом з маслом і все це разом перемішати, додати терту цедру і прянощі. Гарненько ще раз перемішати.
5 Заздалегідь нагріємо духовку до 180 гр.
Дістаємо один шматочок тіста. Далі розгортаємо його в пласт товщиною 2-3 мм, щедро посипати борошном. І на 1\4 частину викладаємо 0, 5 начинку з маку, загнувши всередину краю, у вигляді рулету.
6 Другу начинку укладаємо точно також, тільки попередньо посипавши четверту частину меленим мигдалем, якщо яблука в начинці дадуть сік, то мигдаль все вбере в себе, і не сік з Штруделя при розрізанні не буде розтікатися.
7 Викладаємо на деко і змащуємо яйцем. Випікаємо при 180 гр.30-35 хвилин.

Автор рецепта - Yandolina Alina
Штрудель з сирного тіста (без яєць) з двома начинками - з маку і горіхово-яблучної


Heart ring <3



neon color



Човники Alexander Terekhov



День народження Bon Appetit



Сьогодні нам виповнюється 1 рік і у нас для вас є подарунок - кращий кулінарний помічник для iPhone!

Скачивайте, готуйте і залишайтеся з нами! Bon Appetit!


https://itunes.apple.com/ru/app/recepty-bon-appetit/i..


Keira Knightley


Allure Magazine December 2012

Немає коментарів:

Дописати коментар