вівторок, 25 листопада 2014 р.

Вітаміни для серця))))))

Вітаміни для серця))))))

Вітаміни для серця))))))


Шукаємо вітаміни - де?



А - морква, цитрусові, вершкове масло, сир, яйця.

D - молоко, яйця, печінка тріски, жирні сорти риби.

Е - кукурудзяна, соняшникова, оливкова олії; горох.

К - зелені листяні овочі, шпинат, брюссельська,
білокачанна і кольорова капуста, крупи з цільного зерна.

В1 - свинина, овес, горіхи (фундук).

В2 - висівки пшениці, соєві боби, капуста броколі печінка, яєчний жовток, сир.

РР - зелені овочі, горіхи, крупи з цільного зерна, дріжджі, м'ясо, зокрема куряче, печінка, риба, молоко, сир.

В5 - дріжджі, бобові, гриби, рис, печінку, м'ясні субпродукти.

В6 - зелені листяні овочі, м'ясо, печінка, риба, молоко, яйця.

В9 - горіхи, зелені листяні овочі, боби, банани, апельсини, яйця, м'ясні субпродукти.

В12 - дріжджі, морські водорості, печінка, ікра, яйця, сир, молоко, сир, м'ясо, риба.

Н - яєчний жовток, печінка.

Бета-Каротин - морква, петрушка, шпинат, весняна зелень, диня, помідори, спаржа, капуста, брокколі, абрикоси.
Шукаємо вітаміни - де?


Десь якісь вітамінки.



А - морква, цитрусові, вершкове масло, сир, яйця.

D - молоко, яйця, печінка тріски, жирні сорти риби.

Е - кукурудзяна, соняшникова, оливкова олії; горох.

К - зелені листяні овочі, шпинат, брюссельська,
білокачанна і кольорова капуста, крупи з цільного зерна.

В1 - свинина, овес, горіхи (фундук).

В2 - висівки пшениці, соєві боби, капуста броколі печінка, яєчний жовток, сир.

РР - зелені овочі, горіхи, крупи з цільного зерна, дріжджі, м'ясо, зокрема куряче, печінка, риба, молоко, сир.

В5 - дріжджі, бобові, гриби, рис, печінку, м'ясні субпродукти.

В6 - зелені листяні овочі, м'ясо, печінка, риба, молоко, яйця.

В9 - горіхи, зелені листяні овочі, боби, банани, апельсини, яйця, м'ясні субпродукти.

В12 - дріжджі, морські водорості, печінка, ікра, яйця, сир, молоко, сир, м'ясо, риба.

Н - яєчний жовток, печінка.
Бета-Каротин - морква, петрушка, шпинат, весняна зелень, диня, помідори, спаржа, капуста, брокколі, абрикоси.
Десь якісь вітамінки.


Чим корисна курага? Основні вітаміни, присутні в свіжому абрикосі, випаровуються при сушінні, а вітаміни: А, З, РР і деякі вітаміни групи В - залишаються.



Курага допомагає виводити з організму радіонукліди, важкі метали і багато інші шкідливі речовини.

Курага є природним загальнозміцнюючим засобом, нормалізує роботу серцево-судинної системи. Вітамін А допомагає зберегти гостроту і чіткість зору.

Цей сухофрукт необхідний людям, які страждають захворюваннями нирок, цукровим діабетом, ураженням житовидной залози.

Вживаючи антибіотики, намагайтеся регулярно з'їдати деяку порцію кураги, це дозволить знизити негативний вплив хімічних препаратів на організм.

У великих кількостях курагу їсти не варто, так як вона дуже поживна. Спробуйте курагу в суміші з іншими сухофруктами, наприклад з чорносливом, а також медом і горіхами. В такому складі курага рекомендуються людям з проблемами серця, які перенесли інфаркт і при звичайній застуді.

Курага добре поєднується з різними продуктами, тому широко використовується в кулінарії
Чим корисна курага? Основні вітаміни, присутні в свіжому абрикосі, випаровуються при сушінні, а вітаміни: А, З, РР і деякі вітаміни групи В - залишаються.


Корисна шпаргалка по їжі та вітамінів.

Корисна шпаргалка по їжі та вітамінів.


Коротко про вітаміни:



А-морква, цитрусові, вершкове масло, сир, яйця.
D-молоко, яйця, печінка тріски, жирні сорти риби.
Е-кукурудзяна, соняшникова, оливкова олії; горох.
К-зелені листяні овочі, шпинат, брюссельська, білокачанна і цвітна капуста, крупи з цільного зерна.
В1-свинина, овес, горіхи (фундук).
В2-висівки пшениці, соєві боби, капуста броколі печінка, яєчний жовток, сир.
РР-зелені овочі, горіхи, крупи з цільного зерна, дріжджі, м'ясо, зокрема куряче, печінка, риба, молоко, сир.
В5-дріжджі, бобові, гриби, рис, печінку, м'ясні субпродукти.
В6-зелені листяні овочі, м'ясо, печінка, риба, молоко, яйця.
В9-горіхи, зелені листяні овочі, боби, банани, апельсини, яйця, м'ясні субпродукти.
В12-дріжджі, морські водорості, печінка, ікра, яйця, сир, молоко, сир, м'ясо, риба.
Н-яєчний жовток, печінка.
Бета-Каротин - морква, петрушка, шпинат, весняна зелень, диня, помідори, спаржа, капуста, брокколі, абрикоси
Коротко про вітаміни:

Немає коментарів:

Дописати коментар