четвер, 23 жовтня 2014 р.

Снікерс

Снікерс



Інгредієнти:

Для першого шару:
200 г молочного шоколаду
50 г цукерок-ірисок
50 г вершкового масла

Для другого шару:
4 ст. л. вершкового масла
1 склянка цукру
1/4 склянки згущеного молока
1 1/2 склянки зефірного крему
50 г арахісового масла
1 ч. л. ваніліну
1 1/2 склянки нарізаного солоного арахісу

Для третього шару:
400г цукерок-ірисок
1/4 склянки густих вершків

Для четвертого шару:
200г молочного шоколаду
50г цукерок-ірисок
50г вершкового масла

Для зефірного крему:
3 білка
2 ст. ложки варення
3 ст. ложки цукру
1 ч. л. желатину
1/4 склянки води
1/4 ч. л. солі

Рецепт:

1) Для першого шару: У маленькій каструлі на слабкому вогні розтопити молочний шоколад, іриски і масло. Гарненько перемішати до утворення однорідної маси. Залити суміш в деко (22, 5 см х 32, 5 см), змащене маслом. Використовуючи шпатель, розгладити поверхню маси і поставити в холодильник.

2) Для зефірного крему: Желатин всипати у воду, гарненько перемішати і залишити на 40-50 хвилин набухати. Збити білки з дрібкою солі. Варення процідити, змішати з цукром. Варити 7 хвилин на маленькому вогні. Потім поступово влити в розчинений желатин. Туди ж додати збиті білки. Ретельно розмішати. Закрити харчовою плівкою.

3) Для другого шару: У середній каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Змішати з цукром і згущеним молоком. Після того, як суміш закипить, варити ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім зняти з вогню і швидко перемішати з зефирным кремом, арахісовим маслом і ваніллю. Додати горіхи. Дістати деко з холодильника. Залити зефірну суміш поверх першого шару. Використовуючи шпатель, акуратно розгладити суміш рівним шаром. Прибрати в холодильник.

4) Для третього шару: Покласти цукерки-іриски в середню каструльку. Змішати з вершками. Варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки суміш повністю не розтане і не придбає однорідну консистенцію. Дістати деко з холодильника. Залити ирисовую масу поверх другого шару, розгладити поверхню маси шпателем і прибрати в холодильник.

5) Для четвертого шару: У маленьку каструльку додати молочний шоколад, іриски і масло. Готувати на слабкому вогні, постійно перемішуючи до утворення однорідної маси. Залити поверх третього шару і розгладити шпателем. Прибрати в холодильник мінімум на 1 годину. Розрізати на квадрати, подавати охолодженими.


Будь тієї, яка задає курс, але ніколи не тримає мене

Будь тієї, яка задає курс, але ніколи не тримає мене


Рай)

Рай)
Рай)
Рай)
Рай)
Рай)
Рай)
Рай)
Рай)


ніжні...

ніжні...


<3

<3


Дуже!

Дуже!


« Впевненість в собі - наша наймогутніша зброя ».


- Бейонсе
« Впевненість в собі - наша наймогутніша зброя ».


Infinity ring

Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring
Infinity ring


<3

<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3

Немає коментарів:

Дописати коментар