Снікерс
Інгредієнти:
Для першого шару:
200 г молочного шоколаду
50 г цукерок-ірисок
50 г вершкового масла
Для другого шару:
4 ст. л. вершкового масла
1 склянка цукру
1/4 склянки згущеного молока
1 1/2 склянки зефірного крему
50 г арахісового масла
1 ч. л. ваніліну
1 1/2 склянки нарізаного солоного арахісу
Для третього шару:
400г цукерок-ірисок
1/4 склянки густих вершків
Для четвертого шару:
200г молочного шоколаду
50г цукерок-ірисок
50г вершкового масла
Для зефірного крему:
3 білка
2 ст. ложки варення
3 ст. ложки цукру
1 ч. л. желатину
1/4 склянки води
1/4 ч. л. солі
Рецепт:
1) Для першого шару: У маленькій каструлі на слабкому вогні розтопити молочний шоколад, іриски і масло. Гарненько перемішати до утворення однорідної маси. Залити суміш в деко (22, 5 см х 32, 5 см), змащене маслом. Використовуючи шпатель, розгладити поверхню маси і поставити в холодильник.
2) Для зефірного крему: Желатин всипати у воду, гарненько перемішати і залишити на 40-50 хвилин набухати. Збити білки з дрібкою солі. Варення процідити, змішати з цукром. Варити 7 хвилин на маленькому вогні. Потім поступово влити в розчинений желатин. Туди ж додати збиті білки. Ретельно розмішати. Закрити харчовою плівкою.
3) Для другого шару: У середній каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Змішати з цукром і згущеним молоком. Після того, як суміш закипить, варити ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім зняти з вогню і швидко перемішати з зефирным кремом, арахісовим маслом і ваніллю. Додати горіхи. Дістати деко з холодильника. Залити зефірну суміш поверх першого шару. Використовуючи шпатель, акуратно розгладити суміш рівним шаром. Прибрати в холодильник.
4) Для третього шару: Покласти цукерки-іриски в середню каструльку. Змішати з вершками. Варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки суміш повністю не розтане і не придбає однорідну консистенцію. Дістати деко з холодильника. Залити ирисовую масу поверх другого шару, розгладити поверхню маси шпателем і прибрати в холодильник.
5) Для четвертого шару: У маленьку каструльку додати молочний шоколад, іриски і масло. Готувати на слабкому вогні, постійно перемішуючи до утворення однорідної маси. Залити поверх третього шару і розгладити шпателем. Прибрати в холодильник мінімум на 1 годину. Розрізати на квадрати, подавати охолодженими.
Будь тієї, яка задає курс, але ніколи не тримає мене
Рай)
ніжні...
<3
Дуже!
« Впевненість в собі - наша наймогутніша зброя ».
- Бейонсе
Немає коментарів:
Дописати коментар