четвер, 17 квітня 2014 р.

У мене дуже невибагливий смак - достатньо самого кращого.

У мене дуже невибагливий смак - достатньо самого кращого.


© Оскар Уайльд
У мене дуже невибагливий смак - достатньо самого кращого.


Постав like, якщо вважаєш, що це смачніше цукерок :)


Побачимо, скільки нас таких
Постав like, якщо вважаєш, що це смачніше цукерок :)


Зі смаком!

Зі смаком!


Вкусняшка

Вкусняшка
Вкусняшка
Вкусняшка
Вкусняшка
Вкусняшка
Вкусняшка


Зі смаком

Зі смаком


Ммм... смакота!

Ммм... смакота!
Ммм... смакота!
Ммм... смакота!
Ммм... смакота!
Ммм... смакота!
Ммм... смакота!


Кажуть, що мультики не впливають на життя. А багато хто до цих пір їдять бутерброд з ковбасою вниз тільки тому, що один кіт сказав, що так смачніше...

Кажуть, що мультики не впливають на життя. А багато хто до цих пір їдять бутерброд з ковбасою вниз тільки тому, що один кіт сказав, що так смачніше...


смак літа!

смак літа!
смак літа!
смак літа!
смак літа!
смак літа!
смак літа!


Смак літа)

Смак літа)
Смак літа)
Смак літа)
Смак літа)
Смак літа)
Смак літа)


Як зробити чудове мило на свій смак.



- Насамперед потрібно нарізати мильну основу невеликими шматочками або натерти дитяче мило на тертці, це допоможе їм швидше розплавитися.
-Тепер розтоплюємо мильну основу на водяній бані, періодично помішуючи її. Додаємо до мила оливкову олію з розрахунку 3 чайних ложки на 100 грам основи.

- Поки основа плавиться, необхідно іноді підливати трохи молока або вершків, щоб вийшла сметаноподібна маса. Замість молока можна додати крапельку води або відвару трав, але вода може призвести до розшарування мила. А краще всього замінити воду і молоко цукром, це дозволить основі швидше і краще розплавитися.

- Коли мильна основа повністю растоплена, знімаємо її з вогню і додаємо різні інгредієнти: 5 крапель ефірного масла, чайну ложку гліцерину, барвники, ароматизатори, каву і будь-які інші компоненти за вашим бажанням.

- Тепер треба перелити мило в формочку і збризнути поверхню мила спиртом з пульверизатора, це прибере бульбашки на поверхні.

- Залишаємо мило в формочках до повного застигання, можна поставити його в холодильник або прохолодне місце. Приблизно через 2-3 дні мило повністю висохне і буде готове до використання.

- Витягуємо його з формочок і хвалимося результатом!
Як зробити чудове мило на свій смак.

Немає коментарів:

Дописати коментар