Молодь Лондона, 1969 р.
little black dress
Джонні Депп
Amanda Nørgaard для журналу Elle Denmark
Шипи
Шипи Зображення з колекції Fashion |
Beata
Ph: Alex Kahan
Lazaro Couture
Fitness Company. Вхід в бар у фітнес-клубі
Яскраво
Яскраво Зображення з колекції Fashion |
Liv Tyler
Glamour France june 2012
Doutzen Kroes
Vogue China June 2012
Ковбасні "Трояндочки"
Інгредієнти:
тісто листкове бездріжджове
ковбаса варена
Приготування:
1. Тісто розморожуємо, трохи розкачуємо. Ріжемо на смужки (приблизно 2 см). Ковбаску тоненько ріжемо і викладаємо половинки кругляшків ковбаски.
2. Кінчики тесту загорнути вниз трояндочки
3. Нижній край тіста трохи завертываем під низ трояндочки, формуючи "бутончик". При бажанні тісто з боків можна змастити збовтаним яйцем або жовтком
4. Стежити, щоб мастило не потрапляла на краю тесту, оскільки це буде перешкоджати розшарування тіста при випічці. Викладаємо "трояндочки" на застелене папером деко і ставимо в духовку хвилин на 20 при температурі 180 С
Nadine Wolfbeisser
Marie Claire France june 2012
Albina Kireeva
Marie Claire India may 2012
Немає коментарів:
Дописати коментар