пʼятниця, 8 серпня 2014 р.

Молодь Лондона, 1969 р.

Молодь Лондона, 1969 р.

Молодь Лондона, 1969 р.


little black dress

little black dress
little black dress
little black dress
little black dress
little black dress
little black dress
little black dress


Джонні Депп

Джонні Депп
Джонні Депп
Джонні Депп
Джонні Депп
Джонні Депп
Джонні Депп


Amanda Nørgaard для журналу Elle Denmark



Шипи

Шипи
Зображення з колекції Fashion


Beata


Ph: Alex Kahan


Lazaro Couture



Fitness Company. Вхід в бар у фітнес-клубі



Яскраво

Яскраво
Зображення з колекції Fashion


Liv Tyler


Glamour France june 2012


Doutzen Kroes


Vogue China June 2012


Ковбасні "Трояндочки"



Інгредієнти:

тісто листкове бездріжджове
ковбаса варена

Приготування:

1. Тісто розморожуємо, трохи розкачуємо. Ріжемо на смужки (приблизно 2 см). Ковбаску тоненько ріжемо і викладаємо половинки кругляшків ковбаски.
2. Кінчики тесту загорнути вниз трояндочки
3. Нижній край тіста трохи завертываем під низ трояндочки, формуючи "бутончик". При бажанні тісто з боків можна змастити збовтаним яйцем або жовтком
4. Стежити, щоб мастило не потрапляла на краю тесту, оскільки це буде перешкоджати розшарування тіста при випічці. Викладаємо "трояндочки" на застелене папером деко і ставимо в духовку хвилин на 20 при температурі 180 С


Nadine Wolfbeisser


Marie Claire France june 2012


Albina Kireeva


Marie Claire India may 2012

Немає коментарів:

Дописати коментар