Талант
Милі та позитивні<3
І таке буває)
солоденький)
дааа.
мурмур :*
Аптечка для вашого імунітету.
1) Овес.
Склянку неочищеного вівса, 2 ст. ложки плодів шипшини заварити в термосі 1, 5 л окропу і залишити на ніч. Приймати по півсклянки 2-3 рази на день. Курс лікування - місяць, а потім зробити перерву. Разом з шипшиною можна покласти сухофрукти: сушені яблука, груші, курагу, родзинки, чорнослив, сушену горобину...
2) Гарбуз.
300-400 г м'якоті гарбуза натерти на крупній тертці, додати 300 г меду і змішати з кашкою 2-3 лимонів (пропустити через м'ясорубку разом з цедрою). Зберігати в холодильнику, приймати по 1 ст. л. вранці натщесерце.
3) Горобина.
Жменя свіжого (або 2 сухих) ягід горобини промити, пропустити через м'ясорубку. 1 ст. л. пюре змішати з 2 ст. л. протертої журавлини, додати 5 ст. л. меду, 2 ст. л. бурякового і часникового соку, перемішати і залити 2 ст. горілки. Настояти два тижні в темному місці, періодично збовтуючи. Приймати по 1 ст. л. 2-3 рази в день до їжі не менше місяця.
4) Золототисячник.
2 ч. л. сухої трави золототисячника залити 250 мл окропу, настояти під кришкою 5 хв, додати мелений прополіс на кінчику ножа і розмішати. Після охолодження процідити і додати 1 ч. л. білої глини, знову розмішати. Пити по 250 мл 3 рази на день за 1 годину до їжі невеликими ковтками. Курс 5 днів. Повторити через рік.
5) Імбир.
Шматочок кореня імбиру (6-8 см) натерти на дрібній тертці, залити 1 л гарячої води, додати дрібно нарізану з шкіркою лимон і мед (за смаком). Приймати по 250 мл 3 рази на день.
і правда.
Соуси до м'ясних страв
-------Перший варіант / доступний З того що є завжди вдома/------
2 ст. л. майонезу
2 ст. л. кефіру
1 ст. л. сметани
2 зуб.часнику
щіпка червоного перцю
щіпка чер. перець
пучок зелені кінзи або кріп, петрушка, базилік на ваш смак трави
Все змішати, зелень подрібнити, часник через прес
-------Другий варіант /тип майонезу/ ЧАСНИКОВИЙ-----
Готуємо в блендері
Кладемо в чашку блендера:
2 яйця
2 столові ложки солі
часнику / за смаком/
чорний і червоний перець / за смаком/
1-2 ст. л. раст. масла
сік лимона або трохи оцту
1/3 ст. кефіру
Збити всі інгредієнти до однорідної маси і починаємо вливати дуже тонкою цівкою олію. Додаємо сік лимона за смаком(за бажанням)
Соус зберігати в холодильнику, перед подачею заправити соус кефіром добре змішавши.
------Третій варіант Соус з КАРІ------
2 ст. л. сметани
2 ст. л. майонезу
2 ст. ряжанки або кефір
перець червоний і чорний
1/2 ч. л. карі
2 зуб. часнику
1 ст. л. оцту
Все з'єднати і ретельно перемішати - соус готовий
Зберігати соус в холодильнику.
------Четвертий варіант ГІРЧИЧНО - МЕДОВИЙ----
2 ст. л. сметани
2 ст. л. майонезу
2 ст. л. гірчиці Діжон /зернами/ або без на ваш смак
1 ст. л. меду
1 зуб.часнику
1 ч. л. сік лимона
1 ст. л масла оливкова
перець білий
Всі компоненти змішати до густої однорідної маси.
-----П'ятий варіант ГОСТРИЙ ТУРЕЦЬКИЙ СОУС------
У бленндер закладаємо
2 цибулини
1 ст. л томатної пасти або
1/2 ст. томат рубаний
2 ст. л. олив.масло
сіль, червоний і чорний перець
1 ч. л. коріандр мелений
зелень кінзи, кропу
1 ч. л. соку лимона або оцет за смаком
1 солодкий перець червоний
Подрібнити в блендері до дрібної крихти і отриману масу залити в соусник, заправивши спеціями за смаком.
Вівсяні хрустяшки
Це дуже простий рецепт надзвичайно смачного ласощі. Перша реакція - це недовіра, але потім за вуха не відтягнути як дітей, так і дорослих (можна порівняти з насінням).
Приготування:
Отже, насипаємо на суху сковороду 2 склянки пластівців "Геркулес", додаємо півсклянки цукру, ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, підсмажуємо до тих пір, поки цукор не почне плавитися і суміш не набуде золотисто-коричневий колір.
Пересипаємо суміш у вазочку або тарілку і даємо охолонути, а сковороду відразу потрібно залити водою, щоб потім було легше відмити.
Теоретично в поджариваемую суміш можна додати подрібнених горіхів або жменю родзинок.
Хрустите на здоров'я!
Немає коментарів:
Дописати коментар