понеділок, 29 вересня 2014 р.

КОРИСТЬ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ОСОБИ

КОРИСТЬ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ОСОБИ



Для шкіри обличчя дуже корисно умивання свіжим молоком, яке наполовину розбавляється гарячою водою (щоб молоко вийшло теплим, як парне). Потрібно не кваплячись, умити обличчя кілька разів, так шкіра вбере все найкорисніше. Потім ватним диском промокнути шкіру і нанести живильний крем, поки шкіра ще волога. Молоко заспокоює шкіру, робить ніжною, бархатистою, а колір особи - рівномірним.

Від ранкових мішків під очима допомагають ватяні диски, змочені в молоці та додані до повік на 10-15 хвилин, а від синців і темних кіл під очима регулярно прикладай сир, загорнутий в марлю.

Відмінний засіб для омолодження і тонізації шкіри - косметичний лід, приготований з молока з водою в пропорції 1 до 1. Кубиком льоду щоранку протирай обличчя, і вже через тиждень шкіра буде виглядати більш пружною і свіжою.

Користь молочних продуктів для рук і тіла

Чудовий засіб для зволоження шкіри рук - на ніч змастити руки сметаною і надіти рукавички.

А ванночка з теплого молока з додаванням меду допоможе шкірі рук стати ніжною, гладенькою, позбутися тріщин і сухості, а заодно і зміцнить нігті.

Хочеш зробити шкіру свого тіла пружною і позбутися целюліту? Спробуй незвичайний скраб. Мелену каву змішайте з вершками (або сметаною), і додай трохи меду. Вже по складу скрабу можна відчути, скільки всього корисного візьме твоя шкіра.

Нанеси масажними рухами на тіло, залиште на кілька хвилин і змий без гелю для душу. Молоко і мед прекрасно зволожує і наситять шкіру корисними речовинами, а кофеїн прискорює обмін речовин, що допомагає при боротьбі з целюлітом. У результаті шкіра стає пружною, гладкою і зволоженою.

Час від часу приймай і молочні ванни. Додай у воду як мінімум 500 гр. молока й півсклянки меду (але чим більше - тим краще!). Та розслабся на 30-40 хвилин)..
КОРИСТЬ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ОСОБИ


3 найбільш корисних продукту для фігури!



1. Яблука. Це ідеальний фрукт, т. к. до складу яблук входить клітковина, вітамін К, який відповідає за зміцнення кісток, і протизапальні речовини. У великій кількості яблука містять вітаміни А, С, В1, В2, В5, мінеральні елементи, органічні кислоти і залізо. При постійному вживанні яблука стабілізує кислотно-лужний баланс, сприятливо впливають на роботу органів травлення, регулюють діяльність серцево-судинної і нервової системи.

2. Брокколі. Один середній за розміром стебло брокколі містить більше 90% добової дози вітаміну K і майже 100% добової норми вітаміну С. У поєднанні ці два вітаміну є найважливішими речовинами для зміцнення кісток. Пам'ятайте: щоб отримати максимальну кількість корисних речовин, необхідно їсти брокколі в сирому вигляді.

3. Гранатовий сік. Головний джерело антиоксидантів, мінералів та вітамінів, які беруть участь у процесах обміну і синтезу білків в організмі, надають нормалізуючий вплив на обмін жирів і вуглеводів, а також незамінні при різних запальних процесах. ½ Склянки гранатового соку 3 рази в день рекомендують вживати для підвищення працездатності і поліпшення інтимного життя.
3 найбільш корисних продукту для фігури!


Топ 6 продуктів, які стежать за вашою талією.


1). Квашена капуста
Квашена капуста містить корисні бактерії, які покращують травлення, прискорюють втрату ваги і навіть зміцнюють імунітет!

2). Артишок
Артишок просто створений для того, щоб допомогти Вам скинути вагу, адже це чудовий джерело клітковини. Один варений артишок містить всього 150 Ккал, 10 грамів білка, а також кальцій і фолієву кислоту.

3). Квасоля
Квасоля - найкорисніший продукт на світі. Квасоля багата антиоксидантами! Вона допомагає регулювати рівень цукру в крові, тим самим стримуючи апетит. У ній ідеально збалансовані клітковина, білок і поживні речовини, які заряджають нас енергією.

4). Лляне насіння
Мелене лляне насіння багате клітковиною! Додайте 2 ст. ложки лляного насіння в кашу або йогурт.

5). Мигдаль
На думку дієтологів, секрет успішного схуднення - часте і дробове харчування протягом дня, яке допомагає запобігти переїдання ввечері. Мигдаль зі свіжими фруктами - кращий перекус.

6). Ківі
Після їжі дієтологи радять з'їсти пару ківі, це буде сприяти процесу травлення. Ківі розщеплює жири і вводить їх, нормалізує і підсилює травлення, виводить шлаки (завдяки клітковини і пектину), нормалізує білковий обмін
Топ 6 продуктів, які стежать за вашою талією.


Продукти з негативною калорійністю.



Деякі дієтологи кажуть, що є продукти, які перетравлюються нашим організмом важче інших, і внаслідок їх споживання організм не додає, а навпаки - відчуває нестачу калорій.

Практично ми витрачаємо більшу кількість калорій, щоб переварити цей продукт, ніж те, що від нього отримуємо.

Чим більше продуктів такого типу ви включите в свій раціон, тим меншою кількістю калорій ви збагатите ваш організм, що, в принципі, ідеально вписується в будь-яку дієту.

Продукти з негативною калорійністю:

Спаржа, яблуко, буряк, чорниця, брокколі, журавлина, диня, морква, селера, цикорій, цвітна капуста, огірки, листя кульбаби і цикорію, крес-салат, часник, грейпфрути, зелені боби, червоний перець (гострий), лимон, лайм, листя салату, манго, цибуля, апельсин, папайя, персик, ананас, редис, малина, шпинат, полуниця, помідори, мандарини, ріпа, кавун, цукіні, гарбуз, цвітна капуста, цибуля-порей, баклажани, морква, абрикоси, персики, сливи, ревінь, імбир, часник.
Продукти з негативною калорійністю.


Які продукти можна їсти натщесерце.



Випічка викликає апатію, цитрусові - гастрит, а кава з молоком - камені в нирках.

Те, що сніданок - найважливіша їжа за день, ми з горем навпіл вивчили. У результаті вранці ми сумлінно їмо, та тільки не завжди те, що потрібно..

ДРІЖДЖІ. Вони сприяють виробленню шлункових газів, роздувається шлунок, що, самі розумієте, не дуже приємно. Тому натщесерце будь дріжджова випічка - зло.

ЙОГУРТ. У чому його сенс? З допомогою містяться в ньому корисних бактерій допомагати перетравленню їжі. А якщо всі ці потрібні маленькі штуки потраплять в організм до їжі, то їх просто поглине агресивний шлунковий сік і ніякого толку не буде. Тобто йогурт натщесерце не те щоб шкідливий - він просто марний. Його треба їсти після їди і тільки.

КАВА. Коли кофеїн потрапляє на слизову оболонку шлунку, він починає її дратувати. У відповідь вона виробляє шлунковий сік, і якщо його не підживити іншою їжею, то він сердиться, веде себе агресивно і починає роз'їдати слизову, і тому через якийсь час можна чекати гостя у вигляді гастриту. Крім того, кофеїн дратує і жовчний міхур. Той скорочується, викидає порцію жовчі, яка потрібна для того, щоб допомагати їжі перетравлюватися. Якщо перетравлювати їй нічого, вона починає сумно блукати по організму без діла. Засмутимо і тих, хто вважає, що дія кави можна пом'якшити молоком. Справа в тому, що в'яжучі речовини, які є в каві і чаї, зв'язуються з білками молока і утворюють майже нерозчинні сполуки, що осідають каменями в нирках.

ЦУКОР. І всі продукти начебто солодощів або солодких фруктів типу банана. Цукор миттєво засвоюється організмом і дратує підшлункову залозу. У відповідь на це вона починає виробляти інсулін. Рівень цукру в крові миттєво падає, з-за чого ми відчуваємо апатію й утому замість того, щоб бути бадьорими і повними сил.

ЦИТРУСОВІ. У них багато кислоти, яка з ентузіазмом кидається на слизову шлунка, потихеньку роз'їдаючи її. Якщо у вас немає ніяких проблем з шлунком, ви не відчуваєте печії після поїдання всього кислого, то нашим радою можете знехтувати. А от якщо є гастрит з підвищеною кислотністю шлунка, виразка та інші проблеми з ШКТ, то від цитрусових і фрешів з них краще утриматися.

ГРУШІ. Наші пращури говорили: «Груша для організму вранці отрута, а ввечері - роза». Справа в тому, що в грушах багато грубої клітковини, яка травмує ніжні слизові оболонки органів травлення. Особливо небезпечні груші з дуже щільною текстурою: у них клітковини особливо багато.

ХУРМА. У ній повно труднопереваріваемий волокон, які уповільнюють моторику шлунка і кишечника - той випадок, коли кажуть, що «шлунок варто». Особливо багато таких волокон у сильно в'язкий хурмі.
ЧАСНИК. Він, а також всякі різні пекучі спеції, діє за принципом кофеїну, подразнюючи слизові і жовчний міхур.
ХОЛОДНІ НАПОЇ. Вони звужують судини шлунка. З-за цього починаються проблеми з кровообігом цього органу і весь процес перетравлення виявляється порушеним. Тому пити будь холодне можна ні натщесерце, ні відразу після їжі - краще через пару годин.

ІДЕАЛЬНИЙ СНІДАНОК

Варіант 1: вівсяна каша з молоком, шматочками несолодких фруктів і горіхами. Останніх 2-3 штуки, щоб не було занадто жирно. Каша - джерело повільних вуглеводів, які покращують процес травлення. А цукор з таких складних вуглеводів звільняється по трохи, підтримуючи необхідний рівень енергії кілька годин.
Варіант 2: білки+овочі (в ідеалі сезонні, звичайно, але взимку зійдуть і заморожені). Білок яєць, білого м'яса та риби засвоюється повністю, дає довгий відчуття ситості і прискорює обмін речовин.
Варіант 3: тости з цільнозернового хліба з сиром і зеленню. Сир - джерело того ж білка, а цільні зерна з-за того, що в них не порушена оболонка, зберігають у собі більше вітамінів і мікроелементів.
Які продукти можна їсти натщесерце.

Немає коментарів:

Дописати коментар