понеділок, 29 вересня 2014 р.

СЕКРЕТ РІЗНОКОЛЬОРОВИХ ТРОЯНД

СЕКРЕТ РІЗНОКОЛЬОРОВИХ ТРОЯНД



Відкриваємо вам ще один секрет. Подаруйте коханій жінці, мамі, донечці, сестрі або просто родичці букет синіх, фіолетових, зелених, жовтих (всі кольори, скільки є фантазії) троянд. Виготовити такий букет дуже просто:
1. Купуємо білі троянди за день або 2 до певної події.
2. Беремо високу вазу з водою і розводимо в ній колер потрібного нам кольору. Їх ціла палітра в магазинах будівельних матеріалів. Вода повинна бути насиченого відтінку, але не густа.
3. Зрізаємо під косим кутом стебло троянд і ставимо їх у воду. Вазу прибираємо в темне і прохолодне місце. Ванна кімната або комора - ідеальне місце.
4. Для повного фарбування троянді потрібно 17-20 годин. Якщо хочете залишити забарвленими тільки кінчики пелюсток - 5-8 годин. Можете покласти у воду 2 шматочки рафінаду, фарбування йтиме інтенсивніше. На білі рози колір виглядає більш яскраво, проте можна і поекспериментувати. Купіть жовту троянду і поставте у воду з насичено-червоним кольором. Готово!
СЕКРЕТ РІЗНОКОЛЬОРОВИХ ТРОЯНД


4 секрету зберігання ароматів.



1. Духи псуються швидше, якщо в кімнаті занадто тепло і на флакончики потрапляє багато світла, а також, якщо в самій ємності залишилося мало самого аромату.

2. Бережи парфуми в темному прохолодному місці, краще всього в захисній коробці - так вони надовго збережуть свіжість.

3. Завжди закривай флакончик з ароматом і тримай його далеко від сонячних променів.

4. Не варто купувати великі флакони з парфумами, так як аромати завжди погано зберігаються! Найкраще мати в наявності декілька флаконів різних духів по 30 мл і просто чергувати їх.
4 секрету зберігання ароматів.


ЯК ЗБЕРЕГТИ ЧУЖІ СЕКРЕТИ



Гарвардський професор Деніел Вегнер, присвятив безліч досліджень психології людських таємниць, стверджує: будь секрет запускає конфлікт між свідомістю і підсвідомістю. Це потужний фактор стресу, від якого підсвідомість намагається позбутися, спонукаючи нас порушити обіцянку. На жаль, найбільше цього схильні жінки. Ми в 60% випадків видаємо чужі таємниці, а середній «термін придатності» розказаного нам секрету - 48 годин.

6 способів збереження секретів:

1. Подумайте про наслідки
Гарненько уявіть собі, що саме станеться, якщо ви разболтаете секрет. Зіпсуєте сюрприз? Чи репутацію того, хто попросив вас зберігати мовчання?

2. Задавайте питання
По-перше, безпосередньо запитайте, скільки саме часу ви повинні зберігати цей секрет.
По-друге, уточніть, кому саме розповідати не можна.

3. Не засіхайте на заборонений плід
Ніколи не натякайте оточуючим, що вам довірили якийсь незвичайний секрет.

4. Не піддавайтеся
Якщо близькі дізнаються, що вам довірили якийсь секрет, вони обов'язково спробують його витягнути - з простої цікавості!
Будьте пильні: досить відповісти на двадцять питань, побічно стосуються предмета, і співрозмовник вже сам здогадається про таємницю.

5. Не наближайтеся
Постарайтеся в розмовах взагалі обходити стороною людину або предмет, з яким пов'язана таємниця.

6. Розкажіть того, хто точно не розкаже
Тобто улюбленого кота, м'якій іграшці або дзеркала. Люди у цей список, на жаль, не входять: проговоритися може абсолютно кожен.
ЯК ЗБЕРЕГТИ ЧУЖІ СЕКРЕТИ


10 СЕКРЕТІВ КРАСИ ОДРІ ХЕПБЕРН



1.Щоб губи стали спокусливими, говори добрі слова.

2. Щоб очі були красивими, випромінюй добре.

3. Щоб фігура була стрункою, поділися їжею з голодним.

4. Щоб волосся були красивими, дозволяй дитині проводити по ним пальчиками раз в день.

5. Для впевненості ходи зі свідомістю того, що ти не одна.

6. Люди більше речей потребують реставрації, заохочення, прощення і т.п. Ніколи нікого "не викидай"

7. Якщо тобі знадобиться рука допомоги, вона завжди при тобі - твоя власна. Коли станеш старше, зрозумієш, що у тебе дві руки: одна, щоб допомагати собі, інша - щоб допомагати іншим.

8. Краса жінки не в одязі, фігурі або зачісці. Вона - в блиску очей. Адже очі - це ворота в серці, де живе любов.

9. Краса жінки не в зовнішності, справжня краса відображена в її душі. Це турбота, яку вона дарує з любов'ю; пристрасть, яку вона проявляє.

10. Краса жінки зростає разом з її роками.
10 СЕКРЕТІВ КРАСИ ОДРІ ХЕПБЕРН


18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!



1. Щоб яєчня була пишною можна додати дві ложки холодної води на один стакан яєць і гарненько збити.

2. Замість дріжджів у тісто можна додати трохи коньяку. При цьому тісто стане ароматнішою, а випічка смачніше.

3. Білок яйця швидше зіб'ється в пишну піну, якщо його попередньо охолодити і додати кілька крапель лимонного соку або трохи лимонної кислоти. З жовтком ж діють навпаки - він любить тепло і цукор.

4. Щоб обсмажити або запекти м'ясо з золотистою скоринкою його треба обмазати медом.

5. Цибуля втратить гіркоту і буде набагато смачніше, якщо після його нарізки покласти в друшляк і обдати окропом.

6. Печінка буде м'якою, якщо перед обсмажуванням посипати його цукром.

7. Щоб яйця при варінні не лопалися, їх треба вимити перед цим у холодній воді.

8. Щоб молоко при варінні не підгоріло, каструлю треба сполоснути холодною водою і варити на середньому вогні.

9. Овочі чистять або миють безпосередньо перед тим, як опускають у суп.

10. Щоб у вас був гарний смак її треба варити 5-10 хвилин. Моркву також як і інші овочі варять на доброму вогні і солять в кінці варіння.

11. Щоб рис був розсипчастим його треба перед приготуванням замочити в холодній воді на 30 хвилин.

12. Щоб сіль у посуді не зволожувалася слід додати кілька зерен рису.

13. Щоб рис не разваривался його можна трохи обсмажити, проте слід врахувати, що в цьому випадку він не дуже збільшиться в розмірах.

14. Щоб молоко не втікала треба кинути туди шматочок цукру і накрити, помішуючи кожні 3-4 хвилини.

15. Щоб рис був прозорим, потрібно на 5 хвилин опустити його в окріп.

16. Щоб рис або макарони не злипалися при варінні, потрібно додати у воду трохи соняшникової або оливкової олії або обдати в друшляку холодною водою після варіння.

17. Зів'ялі кріп і петрушка стануть знову свіжими, якщо покласти їх у воду злегка розведену оцтом;

18. Якщо ви хочете отримати смачні овочі при варінні, треба опустити їх у воду після того, як вода закипить. Якщо ж ви хочете щоб смачним був бульйон - треба починати варити овочі у холодній воді.
18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!

Немає коментарів:

Дописати коментар